Nette schoenen

van alles

Ik kan er even niet op komen, maar er is een term voor het modificeren van merkkleding. Tienermeisjes die hun Dr. Martins beschilderen, dat soort dingen. In navolging van die moedige dames heb ik de Salamanders van de overleden opa van Myga, mij overhandigd tijdens een emotioneel moment door oma, onder handen genomen.

Ik hou van leer, maar niet van frutsels en franjes (tenminste niet als ze aan mijn lijf zitten). Zeg nou zelf: een stuk beter toch?

Schoen voor modificatie Schoen na modificatie
Voor Na

En natuurlijk heb ik de franjes niet zomaar weggegooid.

Leren armbandje van stuk schoen

Allemaal relatief oninteressant,  ware het niet dat mijn pappa mij altijd al in Salamanders probeerde te wringen.  Een van zijn stokpaardjes was zelfs dat als je eenmaal aan de Salamanders was, je nooit anders meer wilde. En daarom dus ook maar meteen de benen over elkaar:

Schoen en benen over elkaar

Omdat een foto meer zegt dan verbale cliché’s over appels die van bomen vallen en zo verder.

Tags: , ,

3 Comments

  1. Karin says:

    Robert, hoe moet ik je nou mailen?? uiteindelijk uit wanhoop maar zo, in de hoop dat je reacties leest (waarschijnlijk wel, com-mu-ni-ca-tie) en mij wellicht terugmailt. nav gisteravond: secondlife en bewustzijn levert toch enige problemen op.. museum-suppoost daar en schrijver hier, bijvoorbeeld, kan ik niet tegelijkertijd doen.. dus een van de twee werkelijkheden gaat t afleggen in mijn leventje. Dat we massaal deze verruilen voor die andere, dat is dan nog tot daar aan toe, maar tegelijkertijd, in volle bewustzijn op twee plaatsen zijn, (langer dan een paar hallucinerende seconden buiten de tijd) is mij nog niet gelukt..

  2. Ken je de matrix III? Daarin wordt uitgelegd hoe het allemaal zo gekomen is. Er zit 1 foutje in. De mensen zijn namelijk niet in de cocons gestopt door machines, ze zijn er zelf ingekropen!

  3. hallucineren is overigens erg ouderwets :-)

Leave a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>