Meer van het oude op nieuw

Uncategorized

Wist je dat nuchter zijn de grootste trip aller tijden is?

Wanneer je meedrinkt, meesnuift, meeslikt. wanner je meedoet. denk je dat het normaal is. Wat mensen zoal uitspoken. Het is gestoord. Knettergek. Mensen die kotsten. En boos worden op zichzelf. Mensen die andere mensen afzeiken. Op hoogst ludieke wijze. Mensen die andere mensen lastig vallen. Angst, woede, wanhoop. Mensen die op de WC is slaap vallen. Verlopen mensen. Wuft. Verwaten. Ledig. Mensen die op zoek zijn. Lege mensen op zoek naar opvulling. Vervulling. Vulling uberhaupt. Mensen die op zoek zijn. Veel mensen die naar veel op zoek zijn. Naar wat was. Liefde. Warmte. een gat. Kots. en pis. en bier. Lege blikken. Vooral veel lege blikken. O, en mensen die prutsen met ingewikkelde apparaten en de simpelere apparaten van andere mensen kapot maken. Mensen die lulverhalen ophangen over vijf jaar durende stille liefdes. Met maar 1 doel. Mensen die zoenen en likken en friemelen met willekeurige andere mensen. Niet willekeurige andere mensen die eronder lijden. Veel mensen die proberen. Zoekende mensen die proberen te vinden. Dat wat dood is, dat wat niet bestaat. Niet hier. Niet zo. Niet nu. Datgene wat niet valt af te dwingen, te plannen, op te wekken. Datgene dat vanzelf komt, of niet, vanzelf gaat, of niet, fijn is, of niet. Datgene dat je slechts per zeldzaam toeval op 31 december tussen tien en tien overvalt, waar je zelden over struikelt. Niet eens 1 keer elk jaar, laat staan tussen tien en tien. op 31 december of daaromtrent. wanneer je er naar loopt te zoeken.

O libido, wat waart Gij rond in deze trieste tijden, wat zoekt gij op WC’s die naar pis ruiken, wat vindt Gij in zure dromen? Wat doet Gij zelfs in kleine steden, waar de drank zo welig tiert en eenieder zijn of haar dicht opeengepakte behuizingen ontvlucht om nog dichter bij en nog verder weg van de mensen te zijn. Ze te ruiken als zij stinken, ze te zien wanneer ze ten ondergaan, met ze te praten wanneer ze niets te zeggen hebben en naar ze te luisteren wanneer ze niet te verstaan zijn? O libido, Gij hebt geen plaats in deze kermis van plastiek en staalbeton. Legt Gij U ten ruste, valt deze mensen niet lastig en laat ze lief zijn voor elkaar, liefde zonder lust. Deze ene avond anders. Ja, uitgerekend deze ene avond.

Beelden

Tags:

Leave a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>