afvalhout in badkamers

Uncategorized

Ik heb het onderwerp tot nog toe vermeden, maar ik ben natuurlijk verhuisd, geemigreerd zo je wilt. Inmiddels is er een naam voor onze idealistisch-realistische (eind twintigers) woongroep/ woongemeenschap/ samenhuis: DissiGent. De eerste beelden zijn gemaakt. Ik probeer leen te overtuigen de philips videocam te laten maken, maar tot die tijd doen we het bewegingsloos:

No budget badkamerrek

Een no-budget design handoekenrek uit de kreatief-met-palletten serie, vendex stijl. Dit specifieke model is het basisontwerp en draagt de naam “vend-ex”. ik denk dat Jeroen trots op me zou zijn. Leen vindt ‘m natuurlijk fantastisch. dat is nog eens een meisje met smaak!

Binnenkort misschien meer beelden (van het no-budget kiekenkot bijvoorbeeld of misschien zelfs mijn huisgenootjes! en in ieder geval van de low-budget/high profit kiekens)

Tags: ,

One Comment

  1. Quevarra says:

    Super gave keuken toch….. wil je meer low budget keukens en of badkamers beoordeel dan zelf een winkel in badkamers op [CENSORED] en en kijk wat andere gebruikers vinden en hoe zei met een goedkope oplossingen een zelfde mooie badkamer hebben gemaakt

Leave a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>